maanantai 27. syyskuuta 2010

Hellettä ja hyvää mieltä

Täällä Amerikassa ihmiset ovat pääosin hyväntuulista ja ystävällistä porukkaa - ja erityisesti kovin mukavia vauva-agentille. Vauva-agentti on varsinainen ihmismagneetti, sillä monella on tarve päästä vähän turisemaan ja ihastelemaan vauva-agentin söpöä olemusta. Tämä on etenkin äidille mieluisaa, koska mikäs sen mukavampaa kuin että oma nuppu on such a darling ja cutie pie. Toki on mukava saada juttuseuraakin kun ihmiset haluavat päästä kertomaan minkä ikäisiä lapsenlapsia kenelläkin on, kenen vauva on juuri oppinut istumaan ja kenellä on samanlainen kirahvilelu.

Ja aasin siltana kirahvileluun: oli muuten yllätys, että Sophie The Giraffe on täälläkin muotitietoisten vauvojen ykkösjuttu (Amerikan paras vauvalelu 2009: ASTRA Best Toys for Kids 2009 Award). Vauva-agentti tosin viskasi omansa liikkuvasta kyydistä tienpientareelle, mutta onneksi tarkkaavainen iskä poimi sen talteen työmatkallaan. Tiedä sitten, onko Sophien taika jo haihtumassa...

Viikonloppuna oli taas hellelukemat mittarissa, joten vauva-agentti päätti ottaa rennosti. Lauantaina tehtiin visiitti lähellä sijaitsevaan Yountvilleen. Mukava pieni kylänen, joka tosin on kävelty nopeasti päästä päähän. Mutta voi siellä ainakin syödä hyvin jos ei muuta. Helle oli erityisesti houkutellut janoisia viinitiloille, joten pikkuteillä nähtiin välillä pitkiäkin autojonoja.

Viikonloppuna korkattiin uudet pyörät ja vauva-agentin pyöränistuin. Hienosti sujui, mutta näin alkuun harjoitellaan vielä aika lyhyillä lenkeillä. Eniten kiinnosti kulkeeko äidin pyörä ja sitä täytyi pitää tarkasti silmällä kurkistelemalla iskän kainalon alta. Napasta löytyi myös oikein kiva piknik-puisto Kennedy Park, missä käytiin vähän lekottelemassa ja keinumassa. Koska vauva-agentti on tunnetusti hurjapää, keinuminen oli tosi mieluista puuhaa.

Uusi viikko onkin odotettu ja jännää puuhaa täynnä, koska vauva-agentti saa vieraita ja lähtee viikonlopuksi Lake Tahoen maisemiin seikkailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti