keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tavarataivaassa

Vauva-agentin seikkailut tulevat vähän jälkijunassa, koska sisällöntuottaja on ollut hieman hidas blogin perustamisen kanssa. Joka tapauksessa viime viikolla päätettiin ostaa Rekolle syöttötuoli, koska nuoren herran ruokailut meni ihan mahdottomiksi kun istuimena käytettiin auton turvakaukaloa. Syöttöhommista ei jäänyt kiva mieli kenellekään eikä ruokaakaan tainnut mennä suuhun asti kovin montaa lusikkallista.

Lauantaina marssittiin Babies R Us -nimiseen vauvatavaramaailmaan tarkoituksenamme ostaa halvin ja yksinkertaisin syöttötuoli. Tehtävä oli kuitenkin mahdoton, koska mitään kovin halpaa eikä varsinkaan yksinkertaista ollut koko kaupassa tarjolla. Mukaan lähti isohko muovivempele, jossa on monenlaista toimintoa ja monen kirjava pehmuste, mutta pääasia kai, että taas maistuu ruoka. Terveisiä kotona odottavalle, erityisesti äidin silmää miellyttävälle Stokken syöttikselle!

Koko kauppa oli kattava läpileikkaus siihen, miten pieni ihmisolento voidaan varustella överisti syntymästä alkaen. Onneksi äiti ei eksynyt kyseiseen kauppaan ennen Rekon syntymää. Saattaisi olla nurkissa tarpeetonta soivaa, keinuvaa ja vilkkuvaa härpäkettä. Yksi mahtavimmista tuotteista oli mm. vauvan kosteuspyyhkeiden lämmitin, joskaan erilaiset videomonitorit ja autoon asennettavat isot, vauvan tarkkailuun tarkoitetut peilit eivät jääneet kovin paljoa huonommiksi.

Vauva-agentin Monkey around -syöttötuoli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti