keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Arki toisella mantereella

Vauva-agentti on majoittunut perheineen Kalifornian auringon alle, tarkemmin ottaen Fairfield nimiseen kylään. Reko viihtyy hotellissa, vaikka ympärillä ei hirveästi aktiviteettia olekaan tarjolla. Vähäiset virikkeet asettavat äidille haasteita kun vauva-agentti halutaan pitää tyytyväisenä koko päivän. Päivittäin on tehty kävelyretki läheiseen Safeway-nimiseen kauppaan ja tarjonnan runsautta ihastellessa aika vierähtää mukavasti. Usein mukaan tarttuu jotain pientä myös vauva-agentille kuten uusia, jänniä sosemakuja. Näistä ykkösherkkua ovat paikallinen peruna eli bataatti ja kurpitsa. Ja melkein kaikki vauvanruokahan on täällä orgaanista, aika hienoa.

Kävellen on tutustuttu myös muuhun lähitienooseen joskin kaikki mukavannäköiset asuinalueet on suojattu korkeilla kivimuureilla ja lukitulla portilla. Äiti on pistänyt merkille, että on Rekon kanssa useimmiten ainoa kävellen liikkeellä oleva yksikkö, tosin parina viime päivänä samoissa liikennevaloissa on seissyt kaksi muutakin ihmistä. Autoilu on täällä siis kova juttu ja kun iskä tulee töistä niin pakkautuu tämäkin poppoo autoon ja huristaa ostoksille tai ihastelemaan maisemia. Tämä on iso ero siihen mihin kotona Punavuoressa on totuttu.

Rekolla on myös kaksi suosikkivideota, joita on lupa katsella kun alkaa tylsistyttämään.
Peek a boo! ja Elmo's song

1 kommentti:

  1. Aamuterveiset täältä myrskyisestä Suomesta. Onpa hauskaa, että annoitte meille mahdollisuuden seurata Rekon - ja miksei teidän vanhustenkin - Amerikan valloitusta.
    Rekolle iso ja märkä pusu maalaismummilta, t. ä

    VastaaPoista