keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Viikonlopun riennot

Puhutaanpa aluksi vähän säästä. Vauva-agentti on kuullut huhuja, että Suomessa olisi jo kovin syksyiset kelit. Napassa sen sijaan hikoiltiin viikonloppuna 35 asteen helteessä. Tänään on jo onneksi vähän viileämpää, pilvistä ja tuulista eli mukavaa vaihtelua kuumottavaan helteeseen. Vauva-agenttikin veti hiiripipon päähänsä kun lähdettiin päiväkävelylle.

Viikonloppuna harrastettiin grillailun lisäksi shoppailua ja lähiseutumatkailua. Sunnuntaina käytiin Napan outletissa, josta ostettiin vauva-agentille kaksi bodya, toinen on Gapin ja toinen American Apparellin. Gapin bodysta ei ole kuvaa, mutta sivulla on mm. ihana seepra-asu, joka olisi täydellinen vauva-agentille Halloween-juhlintoihin. Mitä mieltä olette?

Maanantaina ajettiin mutkaista tietä Berryessa -nimiselle järvelle, joka on yksi Kalifornian suurimmista tekojärvistä. Äiti tuli vähän tiesairaaksi kun samalla piti hyysätä vauva-agenttia. Näkymät olivat huikeat, mutta kovin kauaa ei niitä ihasteltu kuumuuden takia. Seuraavalla kerralla pakataan mukaan simmarit ja evästä. Matkan varrella pysähdyttiin kuvaamaan myös viinitiloja, niitähän täällä riittää.5 kommenttia:

 1. Huomenta Napa. Miten tuo Reko on kuukaudessa muuttunut noin mahdottomasti, kasvanut pituuttakin aikas paljon. Vai onko kuvankäsittelyssä pistetty muutamat senkit lisämittaa? Lutunen legioonalainen vilpittömine suurine silmineen Amerikan ihmemaassa. Terveisiä teille kaikille ja Rekolle pusuja halusten kera, maalaismummi & jiivee

  VastaaPoista
 2. Mä äänestän seepra-asun puolesta! (Löytyiskö sitä koossa 172cm/28-vuotiaat?)

  VastaaPoista
 3. Täällä on itse asiassa kyllä aika lämmintä. Tänäänkin on ollut melkein 20 astetta. Takkia saa kantaa kädessä. Mut siis kyllä 35 astetta tän voittaa.

  VastaaPoista
 4. Rekolle on kyllä pituutta tullut matkan aikana kun yhdet housut on jo jääneet lyhyiksi. Suomeen palaa siis aikamoinen hongan kolistaja, jolle toivottavasti löytyy sopiva seepra-asu.

  Täällä oli taas eilen tosi kuuma. Kiva kuulla, että sielläkin saa vielä nauttia lämmöstä.

  VastaaPoista
 5. Huomenta, täällä on kerrassaan herkullisen herttainen aamu: syksyisen lämmintä ja kosteaa. Omenat on kypsyneet, pakastin täynnä omppupiirakkaa ym. omena-aiheista herkkua odottelemassa Rekon kotiinpaluuta! Päästiin jopa eilen merelle melomaan joskin tuli äkkilähtö koti kohti kun tuuli yltyi taas aikamoiseksi. Laineet keikutti kanoottia siinä määrin reippaasti, että mummelia hirvitti.
  Terveisiä teille kaikille ja Rekolle hali suukkojen kera, t. mm & jv

  VastaaPoista