lauantai 4. syyskuuta 2010

Huomenta Napa!

Muutto on pistänyt vauva-agentin sisäisen kellon sekaisin, sillä molempina aamuina uudessa kodissa ollaan oltu hereillä jo ennen seitsemää. Myöskään nukahtaminen ei ole ihan ongelmatonta. Äiti epäilee tämän johtuvan turhan villistä kuosista, joka reunastaa pinnasänkyä. Toivottavasti kuviot on pian tutkittu perustellisesti ja muuttuvat niin tylsiksi, että ne suorastaan huutavat nukahtamaan. Muutoin elämä Napassa on alkanut mallikkaasti. Uusi koti sijaitsee oikein viihtyisässä taloyhtiössä, jonka pihassa kukkii monenlaista kukkaa ja kasvia. Koko asuinkortteeri on ihastuttavan huolella hoidettu. Sisätiloistakaan ei ole moitteen sanaa ja vaalea, pitkänukkainen kokolattiamattokin on suorastaan mukava. Siinä vauva-agentin on hyvä kiitää kontaten ympäri asuntoa, tosin vielä edetään lattiaa pitkin mönkien.

Reko ja äiti uhmasivat hellettä (+35!) ja tekivät eilen reippaan kävelyn kauppaan. Tarkoitus oli kävellä Whole Foodsille asti, joka on n. 25 min kävely suuntaansa. Äiti ei ollenkaan muistanut, että matka olikin niinkin pitkä, mutta sinnikkäästi jatkoi eteenpäin, koska aina sen piti olla seuraavien valojen jälkeen tai sitä seuraavien tai viimeistään sitä seuraavien... Vauva-agentti puolestaan otti huikan vettä ja torkahti rattaisiin.

Eilen illalla täydennettiin uuden kodin varustelua Walmartissa, koska kaikenlaista pientä, tarpeellista tavaraa uupui. Asuntohan on siis kalustettu eli kovin järeitä ostoksia ei tarvinnut tehdä. Isoin ostos oli kaasugrilli, joka sijoitettiin asunnon patiolle. Tälle lauantaille ei ole luvassa muuta kuin kauppareissu ja kotona oloa, mutta vauva-agentin viikonloppuseikkailut jatkuvat maanantaille, koska silloin on Labor Day ja iskällä vapaapäivä. Ehkä kamerakin kaivetaan esiin niin saadaan kuvia uudesta kodista.

Juuri saadun tiedon mukaan iskä on saanut grillin koottua, joten sisällöntuottaja siirtyy seuraamaan sytytysvaihetta.


1 kommentti:

  1. Terveisiä sinne jenkkilään teille kaikille ja onnea uuteen kotiin. Täällä kaikki hyvin ja päivä kerrallaan taaperretaan eteenpäin syksyn harmaudessa mutta nyt oikein lämpimässä säässä. Odottelen kärsivällisesti uusia valokuvia ja sitä osoitetta, että pääsen Googlettamaan vähän maisemia. Rekolle iso ja lämmin hali + pusu, rakkaudella maalaismummeli & puolisonsa jiivee

    VastaaPoista