maanantai 20. syyskuuta 2010

Pyöräilykauteen varustautuminen

Vauva-agentin viime viikon arkinen aherrus päättyi vierailuun iskän työpaikalle kun työmaalla vietettiin Skanskan maailmanlaajuisen työturvallisuusviikon loppumista. Vauva-agentti kävi tarkistamissa työskentelyolot ja äiti oli houkuteltu paikalle ilmaisella lounaalla. BBQ ja lämmin sää - hauska tapa aloittaa viikonloppu!

Lauantaina lähdettiin liikenteeseen jo ennen klo 10, mikä on vauva-agentin seurueelle harvinaisen aikaisin. Tarkoituksena oli ajella San Joseen asti hakemaan vauva-agentille pyöränistuin. Syy, miksi sitä piti lähteä hakemaan lahden takaa on se, että haluttiin nimenomaan pyörän etuosaan asennettava istuin. Näin vauva-agentti voi seurata matkan kulkua aitiopaikalta. Koska San Jose sijaitsee 1,5 tunnin ajomatkan päässä, iskä soitti heti aamulla istuimia myyvään liikkeeseen varmistaakseen, että niitä on varastossa. Puhelu päättyi hämärissä merkeissä ja ainut asia mikä selvisi oli, että ko. yritys ei myy kolmipyöräisiä. Tavallaanhan nimenomaan tätä ei tiedusteltu... Reissuun lähdettiin siis ihan omalla riskillä ja hyvä niin, sillä istuin saatiin ja seuraavaksi hankitaan äitille ja iskälle pyörät. Ihan peruspyörän ilman mitään herkkuja saa esim. Walmartista ja Targetista n. 100 dollarilla.

Paluumatkalla nautittiin maisemista ja ajeltiin kotiin San Franciscon kautta sumuisen Golden Gate Bridgen yli. San Franciscossa poikettiin Ocean Beachille ihmettelemään kohisevaa merta. Vauva-agentti oli aalloista ihan tohkeissaan ja uskalsi kastella varpaansa rantahiekassa.

Sunnuntai alkoi jo tavaksi muodostuneella Skype-maratonilla kun vauva-agentti otti yhteyttä Suomen päähän. Välillä piti vetäytyä päikkäreille, koska kuulumisten vaihtaminen, näppiksen havittelu ja yleinen mesoaminen imivät kaikki mehut. Illalla taas grillattiin, tosin unikoululainen oli hyvän oppilaan tavoin siihen aikaan tietysti jo nukkumassa.

1 kommentti:

  1. Hienoa, Reko pääsee tutkailemaan Amerikan ihmeitä ja kokemaan vauhdin hurmaa tuulta halkoen fillarin kyydissä. Muistakaa kypärät! Mahtaako siellä olla käytössä katettua pyörän "peräkärryä" lapsen kuskaamiseen? Tai vaihtoehtoisesti sellaista omilla pyörillä - liekö 3-pyörä tai jotakin - kulkevaa kärryä eteen? Sehän olisi kätevä lisävaruste fillariin ihan täällä Suomessakin.
    Aika jäykäksi veti Rekon kintut tuossa meriveteen tustuessa. Maailma on ihmeitä - järkyttäviäkin - täynnä pienelle ihmisen alulle.
    Täällä on kaikki ennallaan ja ihan hyvin.
    Terveisiä teille kaikille mm & j

    VastaaPoista