keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Uintihommia

Viime viikolla oli eka varsinainen helleviikko. Tiistaina asteita oli n. 35c ja asunnon sisälläkin mittari pompsahti kolmeenkymppiin. Samana iltana tilattiin netistä ilmastointilaite, koska olo kävi aika tukalaksi. Vauva-agentti ja äiti viilensivät oloaan uima-altaalla Rinconada -nimisessä puistossa. Vauva-agentti kävi uimassa siis ihan ensimmäistä kertaa ikinä ja tykkäsi kovasti. Siispä uimassa käytiin kahtena iltapäivänä putkeen ja loppuviikko uitiin omalla pihalla, koska auto oli iskän käytössä.

Äiti oli aluksi vähän hermona vauva-agentin uimisinnosta. 1,5-vuotiaalla ei tunnu ihan kamalasti olevan tolkkua siitä, miten vedessä kannattaa liikkua. Koko ajan piti mennä syvemmälle ja syvemmälle sinne missä isot lapset remusivat. Toisella kerralla meni jo vähän paremmin kun pahin alkuinnostus oli laantunut. Vähän jo harjoiteltiin potkujakin. Snäkipala eli pupukeksit oli ehdottomasti uintireissun kohokohtia.

Viime viikon lämpötilat oli sen verran kovia, että äitiä hieman jo huolestutti vauva-agentin jaksaminen. Poika oli kyllä pääosin pirteä, mutta välillä posket helottivat kirkkaanpunaisina kuumuudesta ja pientä nuutuneisuutta oli havaittavissa. Pahinta oli kun yöksi ei saanut vauva-agentin huonetta oikein viilenemään. Vettä vauva-agentti juo onneksi reippaasti ja ulkona yritetään pysytellä varjossa. Välillä se on kuitenkin ihan mahdotonta, mutta sitten kaivetaan laukusta aurinkorasva ja välillä mennään varjoon huilimaan.

Ja sitten iloinen yllätys lukijoille eli nyt on vihdoin taas kamerassa laturi, huraa! Koska vanhaa laturia ei kerta kaikkiaan saatu kaivettua mistään esille, päätettiin ostaa uusi. Nyt kuitenkin pidetään vielä pientä jännitystä ilmassa, sillä kuvathan ei siirry koneella suinkaan ihan itsestään. Yritetään saada jotain näytille seuraavalla kerralla, se on saletti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti