maanantai 13. kesäkuuta 2011

Uutta viikkoa

Hyviä uutisia, sillä vauva-agentin unet ovat taas vähän parantuneet puhjenneen poskihampaan myötä. Se, että kaikki saavat nyt nukuttua yönsä kohtuullisen hyvin, tekee elämästä paljon mukavampaa. Sen lisäksi Piilaaksoonkin taitaa vihdoin tulla kesä. Jos tällä viikolla nautitaan helteistä, äiti aikoo viedä vauva-agentin uimaan ihan oikeaan uima-altaaseen. Vauva-agentilla on toki omalla takapihalla pieni lasten allas, missä istuskellaan sekä vaatteet päällä että ilman vaatteita, mutta varsinaisesti uimista ei ole vielä koskaan kokeiltu.

Tänään nautittiin aamukahvit sveitsiläisessä seurassa ja äiti vei tietysti taas sitruunoita tuliaisiksi, koska oman pihan puu suorastaan notkuu hedelmistä. Vauva-agentti testasi kissan retuutus temppunsa leikkikaveriin, joka ei tykännyt niistä yhtään niin paljon kuin Maisa-kisu. Tosin ei kukaan osaa sanoa tykkääkö Maisakaan vauva-agentin otteista, mutta kilttinä kissana antaa kaiken tapahtua ja hakeutuu kerta toisensa jälkeen tyrkylle vauva-agentin lähettyville. Vanhemmat tietysti toruvat vauva-agenttia eli kissojen kiusaaminen ei missään tapauksessa ole sallittua.

Elokuun alussa on tiedossa parin viikon Suomen loma. Äitiä huvittaisi viettää vähän pidempi loma, mutta toisaalta pitkä lento vaihtoineen kahdestaan vauva-agentin kanssa ei ihan hirveästi houkuttele. Onko 1,5-vuotiaan kanssa kahdestaan lentäminen ihan tuhoon tuomittu idea vai selviääkö äiti yksin touhukkaan ja kärsimättömän lapsen kanssa matkasta...? Kaksi viikkoa tuntuu niin lyhyeltä ajalta, että juuri kun ehtii toipua aikaerosta pitääkin jo matkustaa takaisin. Jäämme miettimään tätä.

1 kommentti:

  1. Koettakaahan penkoa se kameran akku jostakin kätöistänne, että saataisiin täälläkin ihastella teidän sitruunapuun hedelmiä. Ja Rekon pulikoimista ynnä muita pikkupuuhasteluja, t. mm

    VastaaPoista