maanantai 7. maaliskuuta 2011

Paluu Amerikkaan

Vauva-agentti on täällä taas - nimittäin Kaliforniassa! Tällä kertaa asustellaan Piilaaksossa, joka vaikuttaa kahden päivän kokomuksella hurjan kivalta paikalta. Väliaikainen koti sijaitsee Menlo Parkissa ja kuukauden päästä on toivottavasti löytynyt ihan vakkarikoti. Sen etsintä alkaa ilmeisesti jo tällä viikolla.

Kaliforniassa on hauskan keväinen fiilis. Jotkut puut on ilman lehtiä vielä, kirsikkapuissa on kukat ja linnut aloittaa livertelyn jo ennen auringon nousua. Jos aurinko paistaa, tarkenee ilman hyvin ilman takkia.

Lauantaina oltiin jo tosi reippaita ja käytiin lähellä sijaitsevassa Stanford Shopping Centerissä ostamassa vauva-agentille ulkoilutakki, lippis ja Ray Banit, koska nyt alkaa tiukat kävelytreenit  naapuripuistossa. Sitten kurvailtiin myös ihanan kotoiseen Ikeaan hakemaan syöttötuoli, toki sieltä tarttui mukaan kaikenlaista muutakin pientä kivaa. Näiden lisäksi hankittiin autoon isojen poikien turvaistuin. Äiti ja iskä eivät olleet oikein perehtyneet aiheeseen, joten ostopäätös tehtiin kymmenessä minuutissa kun oltiin pikaisesti vertailtu Targetin valikoimassa olevia istuimia keskenään. Taas säästettiin pitkä penni kun ei ostettu turvaistuinta Suomesta.

Toka päivä menikin vähän unisemmissa merkeissä kun aikaero alkoi todella tuntumaan. Vauva-agentti nukkui kahdet reippaat päivänokoset. Toisilta jouduttiin jo herättelemään, mutta silmät painui väkisin kiinni ja lopulta unelias poika sammahti pehmoiselle olkkarin kokolattiamatolle.

Tänään on iskällä eka työpäivä ja vauva-agentti lähtee äidin kanssa puistoon tepastelemaan.

2 kommenttia:

  1. Hellurei sinne jenkkilään. Kiva kun ehdit päivittämään blogia niin tiedetään, missä mennään. Hyvää alkanutta työviikkoa Sakelle, terkkuja kaikille ja märkä ja mojova suukko Rekolle, t. mm

    VastaaPoista
  2. Hei, löysin sattumalta blogisi, kun etsin Kaliforniassa asuvien suomalaisten blogeja. Olin kovasti iloinen, kun tajusin, että tulevilta kotikonnuiltamme löytyy suomalaisperhe, jolla näyttäisi olevan hyvin samanikäinen lapsi kuin meidän nuorimmaisemme. Me nimittäin olemme muutaman viikon päästä muuttamassa komennukselle Piilaaksoon. Blogiasi luen nyt kuin raamattua! :)

    Perheemme ajatuksista muuton suhteen löytyy juttua osoitteesta http://lahdentakana.blogspot.com

    VastaaPoista