sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pikkuapuri

Vauva-agentista on tullut todella avulias. Sen sijaan, että vain sotkettaisiin, nyt myös osataan kerätä lelut takaisin lelukoriin. Vauva-agentti tottelee hyvin myös käskyjä "anna, laita, vie ja tuo". Sen sijaan "ei" on yhä nauruhermoja kutkuttava sana ja saa aikaan takuuvarmasti ihan päinvastaista toimintaa kuin oli tarkoitus.

Eilen käytiin Crate & Barrel -nimisessä sisustuskaupassa etsimässä ideoita tulevalle takapihalle. Sieltä löytyi mm. piemeneviin kesäiltoihin tyylikäs nuotio. Liikkeessä oli paljon esillä Marimekkoa, tosin printit taisivat olla vähän vanhempaa vuosikertaa. Toisaalta kovin graafiset kuviot tai mustavalkoiset kuosit eivät taida paikallisia hirveästi sytyttää, joten sekin saattaa olla syy vähän poikkeavampaan printtivalikoimaan. Silti sydäntä lämmittää nähdä suomalaista designia ulkomailla. Täällä on muuten aika vaikea löytää simppeliin suomalaiseen makuun sopivia sisustusjuttuja. Ikeassakin oli aika lailla eri valikoima mitä kotona. Jos tykkää tummasta puusta, koukeroista ja murretuista väreistä, löytää taatusti etsimänsä. Saa nähdä milloin kontti täynnä huonekaluja rantautuu tänne päin maailmaa, sitä odotellessa.

Ai niin, viime yönä siirrettiin kelloja johonkin suuntaan. Ollaan tämä päivä oltu ihan sekaisin paljonko kello on. Kaikki kellot näyttävät eri aikaa.

1 kommentti:

  1. Hei sinne. Täällä on tuo kellonsiirto-operaatio edessä viikon tai parin päästä. Maalaismummi kun ei suuremmin kellosita piittaa puhumattakaan, että omistaisi mukana kannettavaa kelloa, siirto ei vaikuta muuhun kuin siihen, että aamut ovat sitten hetken aikaa pimeämpiä ja illat valoisampia (eikö se näin päin mene) kunnes valoisuus voittaa molemmissa päissä.
    Aamu alkoi tänään herttaisesti, kun töihin lähtiessä kuulin pitkästä, pitkästä aikaa mustarastaan komeaa laulua. Sitä luritusta on ilo kuunnella.
    Täällä alkaisi olla mahtavat kurahousukelit. Voi kuinka mukava Rekon olisikaan läpsytellä sohjoa, pulikoida lätököissä ja kauhoa kuravettä.
    Onnea teille uuden kodin etsimiseen ja halit kaikille plus Reko-rakkaalle iso pusu, t. mm

    VastaaPoista