sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Uusia tuttavuuksia

Lauantaina syötiin ekaa kertaa tällä reissulla grilliruokaa Oaklandissa asti. Vauva-agentti perheineen oli kutsuttu iskän kollegan luo kylään ja kylläpä olikin mukavaa. Perheen vajaa 2-vuotias Vida-tyttö ei ollut erityisemmin kiinnostunut vauva-agentista, mutta vauva-agentilla riitti tutkittavaa kaikissa ihanissa leluissa. Perheen koti oli tosi sympaattinen pieni omakotitalo, hyvällä maulla sisustettu ja täynnä kauniita esineitä. Vauva-agentti ihastui kovasti Vidan Rody-nimiseen kumiaasiin. Sellainen taidetaan tilata netistä uuteen kotiin. Tosin värivaihtoehtoja on aika monta, ehkä keltainen tai vihreä?



















Koska vauva-agentillakin muutto Palo Altoon on lähempänä kuin koskaan, on äidin mielessä alkanut pyöriä kaikenlaiset sisustuskuviot. Omat tutut huonekalut tulee tietenkin uuteen kotiin Suomesta asti, mutta toki uuttakin pitää hankkia, koska tilaa on nyt enemmän. Ja se ihana takapiha! Sinne pitää saada jotain kivaa.

Tänään käytiin katselemassa sänkyä Ikeassa. Vauva-agentilla lähti meininki vähän lapasesta kun poika päästettiin vapauteen lastenosastolla, minkä jälkeen vastahankainen ei tietenkään tyytynyt istumaan rauhallisena kärryissä. Ikea tosin on taaperolle aika turvallinen paikka liiallisen energian purkamiseen: paljon muitakin päättömästi säntäileviä lapsia, pehmeitä huonekaluja ja vähän rikkimenevää. Huono puoli on, että leikkipaikkaan ei ole asiaa jos ei vielä osaa käydä potalla. Omituinen sääntö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti