torstai 24. helmikuuta 2011

Sällien sälli

Taas on pieni korva tulehtunut. Kylläpä harmittaa kun flunssa vaan jatkuu ja jatkuu. Vähän harmittaa myös kun ei päästä moikkaamaan kerhokavereita flunssan takia. Siellä tunnetusti pöpöt leviää aika sukkelaan kun kaikki lapset nuoleskelevat samoja leluja, joten ei laiteta vahinkoa kiertämään. Toisaalta lyhyt karanteeni ennen pitkää lentoa ei välttämättä ole huono idea vauva-agentillekaan.

Enää viikko aikaa nautiskele arktisista oloista. Tänään käytiin ostamassa aika vempulat, mutta näppärät matkarattaat, koska Scooterit taidetaan lähettää kontin mukana Amerikkaan. Ai niin, sitten Stockan lastenosaston myyjä luuli vauva-agenttia tytöksi. Siis vauva-agenttia, joka on niin sälli ja iso pojan jötkäle, että myyjän virhearvion on ihan pakko perustua pelkästään siihen, että vauva-agentin rattaat on niin unisexväriset (eli tumman violetit). Tämä on nimittäin tapahtunut kerran aikaisemminkin. Silloin vauva-agentilla oli päällään violetti paita.

1 kommentti:

  1. Ettäs kehtaa, Stockan täti nimittäin, tehdä aikamoisen virhearvioinnin meidän Rekon suhteen. Voi teitä onnellisia, reilun viikon kulutta te olette karistaneet nämä pakkaset harteilttanne ja nautitte vähän lämpimämmistä keleistä. Mutta kyllä te jäätte paljosta paitsikin, kun iki ihina kevät pääsee valloilleen täällä Suomessa.

    VastaaPoista