keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Flunssaviikot

Viikko on hurahtanut nopeasti ja oikeastaan mitään uutta raportoitavaa ei ole. Vauva-agentti on jatkanut sairastelulinjalla, joten viikkoon mahtuu huonosti nukuttuja öitä ja kiukkuisia päiviä. Kerhoonkaan ei olla päästy, buu.

Viime perjantaina käytiin lääkärillä, koska vauva-agentti heräsi parina yönä noin tunnin välein itkemään, mutta mitään hälyttävää syytä heräilylle ei löytynyt. Vauva-agentti sai sen sijaan kehuja lääkärisedältä leveästä hymystä ja reippaudesta, myös terveyskeskuksen käytäviä pitkin oli kiva harjoitella kävelyä. Nyt lenssua ryydittää öiset yskän puuskat, mutta muuten uni maistuu taas vähän paremmin.

Muuttoon kuuluu sellaista, että vauva-agentti käynnisti eilen suururakan pakkaamalla vaippansa tyhjään pahvilaatikkoon. Onneksi saadaan myös vähän apuja, sillä muuttomiehet tulee pakkaamaan ja kantamaan tavarat, joten vauva-agentti on nyt hoitanut oman osuutensa. Ilmeisesti joku eläinten kuljetusfirma hoitaa kisujen muuton, koska nehän muuttaa vähän jälkijunassa ihan kaksistaan.

Iskä on järjestänyt torstaille ja perjantaille jotain huippusalaista ylläritoimintaa. Jännittävää!

2 kommenttia:

  1. Mitä noita firmoja on? En nyt ihan pikaisella googlettamisella löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Muuttofirmalla on joku yhteistyökumppani. Suomessa niiden mukaan vaan yksi firma hoitaa tällaisia, en muista nimeä.

    VastaaPoista