torstai 3. helmikuuta 2011

1-v juhlintaa

Vauva-agentti täytti 1-vuotta viime lauantaina 29.1. Silloin pidettiin isot bileet isovanhemmille, sedille, tädeille ja serkuille. Juhlat jatkuivat sunnuntaina ja vielä tälläkin viikolla on käynyt onnittelijoita. Kiitos, ihanat synttärivieraat! Vauva-agentti sai paljon hienoja lahjoja: vaatteita, leluja ja uuden unipupun, jonka kuonoa rapsutellaan nukkumaan mennessä. Ja pottakin tuli. Sinne on tehty jo yhdet pisut. Ongelmana on potalla pysyminen eli huonon keskittymiskyvyn omaava vauva-agentti ei paljon jaksaisi istuskella paikallaan.

Äitikään ei ole ehkä koskaan leiponut niin kovasti kuin viimeisen viikon aikana. Synttäreillä tarjoiltiin mm. daim-valkosuklaakakkua, marenkipusuja, pikkupizzoja, sitruunamuffineja ja tonnikalapiirakkaa.

Flunssa alkaa olla selätetty. Viime yönä vauva-agentti heräsi vain kerran ja nukkui melkein seitsemään aamulla. Äiti ja iskä hurraavat hyville yöunille.

Valmiina juhliin

Marenkipusut
Pieni sankari osaa kiivetä tuolille


Pottatreenit

3 kommenttia:

 1. Hei sinne. Tästä se lähtee ja bileet sen kun suurenevat. Ette olleet turhaan uurastaneet, herkkullisia ja sieviä leivonnaisia.
  Rekolle suukkoja, t. mm

  VastaaPoista
 2. Onnea Reko!
  Mahtavan näköisiä leipomuksia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä herkkusista! Daim-kakku ja marenkipusut tulivat melkein uniin, olivat niin hyviä :) Kiva, että pupu ja Reko ovat jo ystävystyneet!

  VastaaPoista