maanantai 31. tammikuuta 2011

Synttärikuulumisia

Synttärit sen kun jatkuu! Huomenna tulee nimittäin lisää vieraita. Lauantaina oli isot kemut ja ne meni oikein hienosti, mutta tarkempaa kuvausta suuresta päivästä tulee myöhemmin tällä viikolla.

Eilen vauva-agentti alkoi vähän niiskuttamaan. Taitaa olla pientä flunssaa sankarilla ja se on häirinnyt öitä ja vähän päiviäkin. Moni asia on harmittanut normaalia enemmän, sylin kaipuuta tuntuu olevan ilmassa. Blogin päivittämiseen ei ole kamalasti riittänyt energiaa eikä aikaa, sillä äiti on ollut varattuna vauva-agentin hellimiseen.

2 kommenttia:

  1. Onneksi Agentti on jo niin iso, ettei suuremmin haittaa, vaikka kyse olisi tästä inhottavasta RS-viruksesta, joka on kaatanut jo niin monia vauvoja jopa sairaalakuntoon. Taaperoikäisillähän RS on perusräkätauti, joskin aiheuttaa ilmeisesti muita flunssaviruksia enemmän korvatulehdusta. Eli toivotaan, että ei olis ärrässää.

    VastaaPoista
  2. Ou nou, toivottavasti ei mene korviin. :/ Ainakaan kovin räkäinen ei ole. Nenä vuoti lähinnä eilen ja tänään ollut flunssaista väsyä, ärtymystä ja nukkuessa pientä yskää.

    VastaaPoista