perjantai 7. tammikuuta 2011

Vauvasta taaperoksi

Kohta vauva-agentti täyttää 1-vuotta. Se tarkoittaa sitä, että vauva-agentti ei olekaan enää vauva vaan taapero. Vauva-agentti -nimeä ei silti aiota muuttaa taaperoagentiksi, koska se kuulostaa hölmöltä.

Äiti on laittanut jo vauvalelut vintille ja seuraavaksi aiotaan luovuttaa hoitopöytä sijaiskotiin. Hoitopöydällä ei ole enää kuukausiin tehnyt mitään, koska on ihan hasardia hommaa vaihtaa vaippoja muualla kuin lattialla tai isossa sängyssä. Vauva-agentilla kun riittää kiinnostusta maata selällään ehkä noin kaksi sekuntia ja siinä ajassa edes harjaantuneet vanhemmat eivät mitenkään ehdi vaihtaa vaippaa. Taaperon huoneessa pitää ehdottomasti olla oma pöytä ja tuoli, ja suunnitelmissa onkin kunnostaa äidin vanha setti vauva-agentin käyttöön.

Äiti on tilannut jo kaksi synttärilahjaa vauva-agentille. Vielä kun malttaisi olla antamatta ne ennen juhlapäivää. Toinen lahjoista on maatilalelu ja se on ainakin melkein samanlainen, millä vauva-agentti keskittyneesti leikkii aina päiväkerhossa. Äiti ei varsinaisesti fanita isoja, äänekkäitä muovileluja, mutta koska sellaiselle on ihan selvästi kysyntää päätettiin joustaa tästä periaatteesta. Toisena lahjana onkin sitten ihanat Domoor korvamukit, joita tilattiin heti kaksi kappaletta, vihreä ja musta.

Isi kannustaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti