keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Uusia tuulia

Maaliskuussa tuuli kuljettaa vauva-agentin perheineen takaisin Kaliforniaan. Tällä kertaa komennus kestää ainakin kaksi vuotta ja senpä takia järjesteltävää riittää. Pientä stressin tynkää on ilmassa kun mukaan otetaan kodin koko kalusto, kipot ja kissatkin. Kissojen lentomatkustus ei ole ihan maailman yksinkertaisin asia ja äidillä on kova huoli selviääkö katit täyspäisinä Amerikkaan asti.

Äiti ja iskä karkasivat eilen vihille. Ennakko-oletuksista poiketen maistraatti oli viihtyisä ja sopivan juhlallinen paikka pienelle ja intiimille vihkiseremonialle.

4 kommenttia:

 1. Jihuu, olen nyt ihan oikea anoppi. Ja vielä onnittelut, suukkoja Rekolle, t. mm

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea vihityille!

  Maistraattihan on tosiaan erinomainen vihkipaikka. Romantiikkaa on jo ajanvarauslapussa: "Vihkimisaikanne on ____. Your wedding ceremony is held ____." Sattuiko teidät vihkimään henkikirjoittaja Peter O. suoraan Kummelista? Mä saatoin nauraa koko oman toimitukseni ajan, kun vihkijä oli niin hassu. Dramatiikkaakin 3 minuutin toimitukseen mahtui, kun puolisoni ei vastannutkaan internetin ohjeistamalla tavalla "tahdon" vaan ykskantaan "juu-u". Mahdollista vain maistraatissa.

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä tämänkn median kautta!

  Sakelle jo siitä sanoinkin, mutta jos tarvitsette kisuille koppeja matkustuksen ajaksi, niin meiltä löytyy muutama. Lisäksi ollaan Marian kanssa myös lupauduttu uhrautumaan kisukuljettajiksi myös matkustamossa, jos ruuma ahdistaa.

  VastaaPoista
 4. Vauva-agentin maalaismummi ylpeänä raportoi, että kahden kuukauden uurastamisen jälkeen tuli valmiiksi pikku-Rekon villapaidan takakappaleen. Enää puutuu etukappale + hihat! Toivottavasti nekin näkevät päivänvalon ennen kesähelteitä. Paidasta näyttää tulevan vastoin etukäteissuunnitelmaa sen verran iso, että varmasti mahtuu päälle vaikka sitten parin vuoden kuluttua kun tulette takaisin tänne pohjalan pakkasiin. Tästä jatketaan puikot suhisten. Aurinkoista pakkaspäivää toivoo mm

  VastaaPoista