keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pilvisen päivän päivitys

Hassu ilmiö täällä Kaliforniassa on se, että kun on tottunut siihen, että melkein joka päivä paistaa aurinko, ei oikein viileänä ja harmaana päivänä osaa tehdä muuta kuin kyyhöttää sisällä kotona. Omituista tämä on siksi, että viime talvi koetteli lumessa rattaita hampaat irvessä työntävää äitiä, mutta silti joka päivä mentiin ulos. Tänään on siis vähän harmaampaa, mutta aamulla tehtiin kyllä reipas kävely ensin eläinkauppaan, joka oli kiinni ja sitten vielä puistoon. Eläinkauppaan siksi, että kissat ovat sen verran tarkkoja ruuastaan, että ainoastaan yksi paikallinen kissanruokamerkki on tähän mennessä kelvannut ja sekin on nyt loppu.

Vauva-agentti on kovasti innostunut tanssimisesta saatuaan oman cd-soittiminen pari päivää sitten. Musiikki soi tauotta vauva-agentin huoneessa ja aina sopivassa välissä notkistetaan polvia, pyörähdetään ympäri ja taputetaan lopuksi käsiä yhteen mahtavalle esitykselle. Vauva-agentin aamut ovat aikaistuneet ja tämä on tietysti vanhemmista vähän häiritsevää. Poika herää puoli kuudelta ja edes pimennysverhoviritys ei muuttanut tilannetta. Rytmin muuttuminen näin yhtäkkisesti on omituista, koska päiväunet ja nukkumaanmenoajat on pysyneet ihan ennallaan. Kenties musiikki aktivoi pieniä aivoja heräämään aikaisemmin...

Huomenna saadaan taas Suomesta vieras ja jälleen uusi mannaryynipaketti. Mannapuuroa kuluu kovasti, koska se on vauva-agentin suosikkipuuro, mutta harmillisesti sitä ei tietenkään saa täältä. Lisäksi odotellaan mummin namulähetystä, koska amerikkalaiset karkithan ei ole mitään suomalaisiin verrattuna.

Ja ai niin, kameran laturi on edelleen kadoksissa (koska kukaan ei ole vaivautunut etsimään sitä...), joten ei kuvia tälläkään kertaa.   

2 kommenttia:

  1. Mannapuuroa loytyy kylla Amerikasta, Cream of wheat tai farina nimella.

    Suvi Seattlesta

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, Suvi! :) Mannapuuropaketti hupenee kovaa vauhtia eli seuraavalla kauppareissulla etsimme hyllyistä Cream of wheat -nimistä tavaraa.

    VastaaPoista