keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pusi pusi

Vauva-agentti on oppinut suukottelemaan. Mikä jalo taito ja suukkoja annetaan keskitetysti vain äidille tällä hetkellä. Lisäksi nyt halaillaan paljon, myös ihan puolituttuja äitejä puistossa ollessa.

Nolo juttu on se, että kameran laturi on kadonnut, joten viimeisen kuukauden ajalta ei ole mitään kuvia. Vauva-agentillahan oli vieraita reilu kaksi viikkoa ja siitä ajasta ei saatu otettua kuvan kuvaa. Hurjan mukavaa oli ja taas nähtiin ja tehtiin paljon uusia juttuja.

Tänään on jännä päivä, koska kissat ovat juuri laskeutuneet San Franciscoon ja saapuvat vauva-agentin suukoteltaviksi ihan muutaman tunnin sisällä. Sitten on koko jengi koossa, ihanaa!

Lauantaina saadaan amerikkalaisia vieraita ja nyt pitäisi keksiä jotain suomalaista tarjottavaa. Tuleeko mitään ideoita mieleen?

1 kommentti:

  1. Voi kuinka iloinen olenkaan, että tytöt saapuivat vihdoin kotiin ja Rekon hellään huomaan. Voin silmissäni nähdä Rekon riemun kun viimein pääsee ihan omin pikkujaloin kipittämään aika haipakkaa niiden kintereillä.
    Annan tässä oman ruokavihjeeni, kun sellaisen perään huudeltiin: riistakäristys - sieltä saanee saksanhirveä tai jotain vastaavaa - ja muusi runsaalla sipulilla höystettynä. Helppoa, nopeaa ja maistuvaa sapuskaa salaatin kera. Jälkkäriksi pyöräytät kätevillä käsilläsi vaikka kääretortun, rakkaudella maalaismummi

    VastaaPoista