keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Blogi on ollut pienellä tauolla kaikenlaisten kiireiden takia, mutta nyt vihdoin on pieni hetki aikaa päivittää vauva-agentin kuulumisia.

Viime viikon perjantaina parkkeerattiin kontti täynnä huonekaluja, vaatteita, leluja ja astioita Palo Altoon. Eipä siinä kulunutkaan kuin melkein kaksi kuukautta, tosin ilmeisen hyvin pärjättiin pelkällä sängyllä kuukauden verran. Yhteensä 80 huonekalua ja laatikkoa siirtyi kontista asuntoon 1,5 tunnin aikana (tämä tarkka luku tulee siitä, että äiti joutui pitämään kirjaa onko kaikki liikkuvat osat päässeet perille asti). Kodissa on nyt ihan eri fiilis kun tutut jutut on jo paikoillaan.

Lauantaina saatiin vieraita ja siitä lähtien vauva-agentin hereillä oloaika onkin kulunut sukkelasti vieraita viihdyttäessä. Vauva-agentin on niin kiva leikkiä ikätoverin kanssa, joka konttaa perässä ja hokee "Eko, eko". Maanantaina käytiin ihmettelemässä punapuita ja eilen biitsillä Half Moon Bayssä. Tai lähinnä siellä syötiin meriaiheista lounasta, koska aikataulu oli vähän tiukka. Tänään vauva-agentti jätti ison cityn väliin vatsanväänteiden ja hammaskitinöiden takia. Viikonlopuksi lähdetään vanhoille kulmille Napaan.

Vauva-agentilla puskee nyt ihan urakalla hampaita. Yksi poskihammas on jo puhjennut, toinen ihan puhkeamaisillaan ja alaskin tulossa yksi hampi. Voitte varmaan arvata, että pientä kiukkua ja kitinää on ollut ilmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti