torstai 4. marraskuuta 2010

Sadetta ja taidetta

Viime viikonloppuna oli siis Halloween. Sääli vaan, että lauantaina satoi melkein koko päivän vettä kun ajatuksena oli pyöriä Napan keskustassa lähinnä ulkoilmassa. Ja kyllä vauva-agentti siellä pyörähtikin, mutta meno ei varsinaisesti päätä huimannut. Sateen lakatessa istahdettiin syömään superherkullinen cup cake Cake Plate -nimisen herkku- ja muotiputiikin pienelle terassille. Illaksi oli varattu kaksi isoa karkkipussia kylän lapsille, mutta arvatkaapa montako kävi. No ei yhtään, ja nyt sitten äitin ja iskän pitää itse syödä kaikki karkit.

Prinsessa cup cake

Sunnuntaina käytiin Oaklandissa katsomassa Pixarin näyttely. Olipa hieno, mutta olisi saanut olla vähän laajempikin. Esimerkiksi se, miten elokuvien ideat ja tarinat syntyvät, jäi kokonaan puuttumaan. Sen sijaan näyttely keskittyi kertomaan kuinka elokuvien hahmot syntyvät ja kuinka ne saavat lopullisen muotonsa aina ensimmäisistä lyijykynäluonnoksista lopulliseen tietokoneella animoituun hahmoon. Oikein mielenkiintoista!

Huomenna perjantaina vauva-agentti suuntaa kohti Los Angelesia, joka onkin sitten toiseksi viimeinen viikonloppuseikkailu täällä Amerikassa. Iskä aikoo ajaa rantietä pitkin, joka on kuulemma huikean kaunis reitti. Vauva-agentti on innoissaan!

Ai niin, ja vielä kiitokset Jupelle, joka kävi leikkimässä vauva-agentin kanssa viime viikolla!

Oma sisäänpääsytarra rintapielessä

Pientä tutkimista museon kahvilassa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti