perjantai 12. marraskuuta 2010

Pikavisiitti Los Angelesiin

Vauva-agentti matkusti Los Angelesiin viime viikonloppuna. Matka oli pitkä ja autossa vietettiin monta tuntia, mutta puuduttava istuminen palkittiin hienoilla maisemilla ja ihanalla Santa Monicalla. Takapenkillä oli myös käynnissä non-stop sirkustemput ja laulelut, jottei vauva-agentin aika olisi käynyt niin kovin pitkäksi.

Matkaan lähdettiin jo perjantaina ja ensimmäinen etappi oli melkein puolivälissä sijaitseva Pismo Beach. Sinne huristeltiin Highway 1:sta pitkin, joka mutkitteli vuorenrinteillä meren yläpuolella. Valitettavasti hieno maisemareitti, joka tunnetaan nimellä Big Sur, oli tuskaisen hidas ja pimeys pääsi yllättämään matkalaiset. Mereltä ilmestyi myös aivan yhtäkkiä valtava sumuseinämä, joten upeita maisemia ei enää loppumatkasta nähtykään. Yö vietettiin mukavassa hotellissa merenrannalla ja aamulla jatkettiin kohti LA:ta.

Pismo Beach

Santa Monica oli huippuvalinta minilomalle ja onneksi vauva-agentin hotellikin sijaitsi ihan tapahtumien ytimessä. Vieressä oli ostoskatu, jossa kaikista hienointa oli tietysti suihkulähde. Vauva-agentti tutuistui myös läheiseen rantaan auringonlaskun aikaan.

Huippuhieno suihkulähde
Santa Monican rantaaSunnuntaina hypättiin bussiin ja huristeltiin Venice Beachille muutaman mailin päähän. Sieltä käpyteltiin rauhakseltaan takaisin hotellille lämpöisessä auringonpaisteessa. Venice on kuuluisa mm. katutaiteilijoista, muskelimiehistä ja muusta epämääräisestä jengistä, mutta vauva-agentti ei lähtenyt biitsille patsastelemaan vaan nautiskelemaan hauskasta rantatunnelmasta.

Venice


Snäkipalaa Venice Beachillä

1 kommentti:

  1. Reko on kovin pohdiskelevan näköinen, mitä maailman ihmeitä lieneekään näkösällä. Ja veikeälle viikarihatullekin on löytynyt käyttöä, komistaa söpösti päätä.
    Ihanaa, kohta te olette täällä! Maalaismummi odottaa innossaan täällä huulet töröllään, että pääsee pusuttamaan ja halittamaan pikku-Rekoa. Syysterveisin ä

    VastaaPoista