maanantai 15. marraskuuta 2010

Pieni uimamaisteri

Kylpemiselle on ihan pakko omistaa kokonaan oma kirjoitus, koska vauva-agentti rakastaa kylpemistä. Äiti muistelee, että ihan ensimmäinen kylpyhetki alkoi ja päättyi kovin itkuisesti ja senkin jälkeen vielä pitkään kylvystä tuijotti jännittyneen oloinen vauva-agentti suurilla silmillään. Kolmen kuukauden ikäisenä kylpeminen alkoi olla jo ihan ookoo puuhaa ja vähän hupiakin. Silloin siirryttiin pikkaisen isompaan ammeeseen ja ostettiin kylpytuki, missä vauva-agentti istui kuin kuningas tuolissaan.

Ihan pieni kylpijä


Kylpijä kylpytuolissaanTäällä Amerikassa vauva-agentti on kylpenyt pelkästään isossa kylpyammeessa ja pääasiassa iskän kanssa. Kylpyyn mennään joka kerta samoilla rituaaleilla: iskä menee edeltä kylppäriin ja laittaa veden valumaan. Vauva-agentti höristää jo tässä vaiheessa korviaan, muttei ehkä vielä uskalla toivoa parasta. Äiti riisuu vauva-agentin ja houkuttelee ammeen suuntaan. Tähän ei paljoa vaadita, riittää kun kyselee missä iskä on ja jo alkaa vimmattu konttaus kohti kylpyhuonetta. Kun vauva-agentti tajuaa, että iskä piileskelee kylpyammeessa suihkuverhon takana, alkaa hurja neliraajaviuhtominen ja innokkaat kiljahtelut.

Koska kylpeminen on niin mieluista hommaa, vauva-agentti karkaa tuon tuosta kylpyammeen reunalle kurkistelemaan. Onneksi melkein joka ilta kylvetään, mutta äitiä ja iskää askarruttaa vähän se, miten vauva-agentti sopeutuu Punavuoressa odottavaan pieneen muoviammeeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti