maanantai 25. lokakuuta 2010

Hattunäytös

Napassa alkaa tulla jo syksy. Viikonloppuna satoi putkeen kaksi päivää ja lämpötilakaan ei enää huitele hellelukemissa. Senpä takia vauva-agentille on hankittu uusia hattuja, myös silmällä pitäen Suomeen paluuta ja pakkasta. Ja yksi hattu on tietysti valmiina ensi viikonlopun Halloween-juhlintoihin. Hattukuvissa seikkailee kameraa kontaten jahtaava vauva-agentti. Siksi kuvat saattavat olla vähän vauhdikkaan oloisia.

Viikarihattu
Hattu Suomen pakkasiin
Seeprahattu Halloween-kepposteluihin

4 kommenttia:

 1. Hei, maalaismummilla on lähes samanlainen karvareuhka! Tulipa kaivettua se esiin viime viikonlopun kalareissulla mutta harmillista oli, että aamun pikkupakkanen muuttui vesisateeksi ja kastuttuaan koko komistus valahti silmille ja siitä oli enemmän haittaa kuin hyötyä. Mutta pakkasilla oiva kapistus. Reko on niin lutunen, niin lutunen tuossa seeprahatussaan.
  Suukkoja ja terveisiä teille kaikille, t. ä

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana seeprahattuinen halloween-saikyttelija!! Kylla puntit tutisee, kun tuollainen hiihtelija tulee pihalle keppostelemaan :) Reksahan on ihan valmis Suomeen taas, voi toista suloista!

  Pus kaikille!!!

  VastaaPoista
 3. Jei! Meikkis haluaa kanssa tollasen viikari-mallisen hatun! Seepra on kyllä kaikista makein! Go Reko!

  VastaaPoista
 4. Tänään seeprahattu pistetään koetukselle kunhan päästään katsastamaan Napan Halloween-hulinat. Aamulla satoi vettä, mutta nyt onneksi näyttää siltä, että saataisiin vähän aurinkoakin eli hieno päivä tulossa.

  VastaaPoista