perjantai 19. lokakuuta 2012

Syksyä

Syksy on mennyt tosi nopeasti. Vauva-agentin aika on mennyt pitkälti vieraiden kanssa touhuamiseen, mutta on ehditty myös juhlia synttäreitä ja viettää yö metsässä, mistä toivottavasti on aikaa kirjoittaa lyhyesti tänne. Mullistava juttu tapahtui pari viikkoa sitten kun reipas poika ei enää halunnut yöksi vaippaa. Nyt perheessä vaihdetaan siis enää yhden lapsen vaippoja kun toinen hoitaa vessareissut ihan oma-aloitteisesti, huraa. Vauva-agentti nukkuu nyt paljon paremmin kuin aiemmin, joskus tosin pitää käydä pisulla keskellä yötä ja joskus sänky on jo ehtinyt kastua.

Kohta 1v täyttävä pikkusisko on vauhdikas tapaus ja törttöilee vauva-agentin leikeissä mukana. Aika paljon syntyy kinaa, tuuppimista ja jopa puremista, joten lapsia ei uskalla jättää yhtään keskenään. Kaikista rakkaimmat vauva-agentille ovat junarata ja junat, ja jos huolella rakennetun junaradan tulee joku rikkomaan niin siitä ei hyvää seuraa.

Nyt on taas se aika vuodesta kun kurpitsa on ujuttanut itsensä kahveihin, piirakoihin, oluisiin ja oven pieliin. Alle kahden viikon päästä vauva-agentti vetää cowboy-hatun päähänsä ja juhlii Halloweenia. Kuullaan silloin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti