torstai 25. lokakuuta 2012

Sataa

Nyt se syksy tuli. Helteet ovat tiessään ja sadetta on saatu tällä viikolla joka päivä. Ja kyllä syksyä taas odotettiinkin. Kun joka päivä paistaa autinko, alkaa kaipaamaan tummia sadepilviä ja viileitä päiviä. Vauva-agentti on ihan haltioissaan sateesta. Pikkusiskokin sai postipaketissa kurahousut.

Viime vuonna kissat säikähtivät kylmiä ilmoja niin etteivät viihtyneet enää terassilla. Siiri on kuitenkin nyt villiintynyt niin, että yrittää pujahtaa ulos vapauteen joka kerta kun ovi aukeaa. Terassilla Siiri viettäisi mielelään vaikka koko yön. Siihen on varmaan syynä takapihalla öisin vieraileva opossumi, joka ei tunnu juuri välittävän parin metrin päässä pörräävästä kissasta. Maisa sen sijaan viihtyy parhaiten sisällä lämmittimen edessä silläkin uhalla, että saa lapsilta paljon huomiota osakseen.

Ai niin, Siirin kanssa käytiin taas pitkästä aikaa lääkärissä vanhan silmävamman takia. Silmä alkoi punoittaa ja siihen saatiinkin tipat. Lääkäri kuitenkin ehdotti, että koko silmä poistettaisiin jos se alkaa vaivaamaan useammin. Voi Siiriä, silmäpuoli kippurahäntä kissa olisi kyllä aika sympaattinen ilmestys.

1 kommentti: