lauantai 18. joulukuuta 2010

Arjen kiireitä

Suomeen paluun jälkeen vauva-agentti on pitänyt äidin aika kiireisenä, joten blogiin tulee uutta tekstiä harmillisen hitaasti. Päivät kuluvat nopeasti ja vauva-agentti pistää kodin aina niin sekaisin, että päikkäriaikana jonkun on vähän siivottavakin. Iltaisin taas väsyttää, joten hetket blogin parissa ovat olleet kortilla.

Pitkään on ollut tarkoituksena käydä ihan kodin vieressä sijaitsevassa perhekerhossa, mutta aina on ollut kaikkea muuta. Viime keväänä vauva-agentti oli vielä tosi pieni ja silloin kaksi harrastusta, vauvajooga ja baby bailatino, saivat riittää. Kesällä paikka oli tietysti kiinni ja sitten lähdettiinkin Amerikkaan. Nyt vauva-agentti on innostunut käymään kerhossa pari kolme kertaa viikossa ja siellä on tosi kivaa! Iso hitti on portaat, joissa vauva-agentti kiipeilee ylös ja alas kunnes välillä joutuu siirretyksi muihin leikkeihin. Äidistäkin on hauska seurata, kuinka vauva-agentti leikkii ikätovereittensa kanssa. Tai eiväthän vauvat varsinaisesti keskenään leiki vaan jokainen tutkii itsekseen leluja, mutta ryhmässä.

Perjantaina oli joulujuhla, missä meno oli riehakkaan pikkujoulumaista ja mitä pidemmälle iltapäivään päästiin sen hurjemmaksi meininki yltyi. Vauva-agentin kohdalla peli vihellettiin poikki kun päiväuniaika alkoi lähestyä. Tällä kertaa kerhossa oli poikkeuksellisen paljon isoja lapsia, joiden jalkoihin vielä kuitenkin aika pieni vauva-agentti oli jäädä koko ajan. Isommat lapset alkavat myös olla aika tarkkoja siitä kuka saa leikkiä leluilla ja kuka ei, ja usein vauva-agentin nenän edestä vedettiin houkuttelevimmat lelut pois. Onneksi pikkuinen ei vielä ymmärrä pahastua moisesta. Päin vastoin, vauva-agentti on oppinut ojentamaan tavaroita, joten lelujen antaminen muille on uutta kivaa puuhaa.

1 kommentti:

  1. Tuli tässä mieleen, että onko jenkkilästä Suomen talvea silmällä pitäen hankittu karvareuha ollut jo käytössä? Kelithän ainakin ovat olleet ihan omiaan sen käyttöön. Maalaismummihan pukeutuu sään vaatimalla - ehkä jopa välillä turhankin tanakasti - tavalla ja mummin reuhka on komistanut päätä jo useamman kuin kerran viimeisen kuukauden aikana.

    VastaaPoista