keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Synttärisuunnitelmia

Tammikuu on lopuillaan ja se tarkoittaa tietysti sitä, että on aika juhlia vauva-agentin 3-vuotissynttäreitä. Synttärit olivat eilen 29. päivä, mutta isot juhlat pidetään lauantaina. Tänään vauva-agentti heräsi viideltä jännittämään hoitopaikassa pidettäviä juhlia.

Alunperin juhlat oli tarkoitus järjestää kotona, mutta koska homma lähti vähän lapasesta ja äiti kutsui kaikki kaverit, juhlat siirretään lähipuistoon. Se ei olekaan yhtään hullumpi idea, koska lauantaiksi on luvattu auringonpaistetta, puistossa on tilaa riehua ja kotia ei tarvitse siivota. Sitä paitsi vauva-agentti ei tule koskaan juhlimaan synttäreitään puistossa Suomessa, joten puisto on monella tapaa huippu paikka juhlia.

Viime viikonloppuna käytiin hillittömässä party-kaupassa, missä oli ihan kaikkea mahdollista krääsää ihan kaikenlaisiin juhliin. Ei välttämättä kaikkein tyylikkäintä tavaraa, mutta hyvä paikka ostaa mm. valmiiksi täytettyjä ilmapalloja ja pikku juttuja lahjapussukoihin. Täältä tilattiin kaksi kakkua, joista toinen on päivänsankarin pyynnöstä suklaakakku. Lisäksi luvassa on saippuakuplakone, ongintaa ja leppoisaa oleskelua toivottavasti aurinkoisessa kevätsäässä.


2 kommenttia:

  1. Paljon synttarionnea pikkumiehelle! En tieda olenko muistanut aikaisemmin mainita, etta meidan pikkutyyppi on tismalleen saman ikainen, sama synttaripaiva ja kaikkea :)

    VastaaPoista
  2. Eli synttärionnittelut sinnekin! :) Miten te juhlitte 3-vuotiasta?

    VastaaPoista