maanantai 7. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Hassua miten nopeasti joulu unohtuukaan kun ensin sitä fiilistellään reilu kuukausi etukäteen. Kuusikin kannettiin pihalle pian joulun jälkeen ja nyt on suunnattu ajatukset alkaneeseen vuoteen.

Joulusta sen verran, että se sujui oikein mukavissa merkeissä kotosalla. Pikkusiskolle tosin puhkesi vauvarokko, että sattuikin sitten juuri juhlista jaloimman aikaan. Piilaakson joulusää oli aika surkea kun vaan satoi. Joulupukki piipahti oven takana tuomassa lahjat ja huikkasi se hyvät joulutkin siinä samalla. Vauva-agentti oli tästä aivan haltioissaan! Brion junarata sai mukavasti täydennystä, kauppaan saatiin kassakone ja pikkukeittöön paljon uusia herkkuja.

Uusi vuosi tuokin sitten reippaasti uusia juttuja koko perheelle kun aika täällä Amerikassa alkaa käymään vähiin. Maaliskuussa olisi tarkoitus pakata taas tavarat konttiin ja kissat bokseihin eli muuttaa Suomeen. Muuttoa on tähän asti työstetty pääosin ajatuksen tasolla, pikku hiljaa pitäisi saada aikaan myös jotain konkreettista. Kun maa vaihtuu, käverit jäävät Amerikkaan, molemmat vanhemmat menevät töihin ja lapset päiväkotiin, se tuntuu nyt niin jättimäiseltä asialta ettei siitä saa edes kunnon otetta. Suomeen muutto on kuitenkin ihan tervetullut muutos kun lapset ovat vielä pieniä. Arki näin kaukana voi joskus olla aika raskasta, mutta toisaalta tiiviistä perhe-elämästä on myös nautittu kovasti. Elämme jännittäviä aikoja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti