keskiviikko 29. elokuuta 2012

San Diegon paras osuus

Pakko jatkaa vielä vähän San Diegon lomasta, vaikka tässä välissä ollaan oltu jo Suomessakin. Loman ehkä parasta antia oli ihanat rannat. Mission Bayssä leikittiin ensin huikeassa leikkipuistossa ja siitä siirryttiin välipalan kautta mereen leikkimään. Vesileikit oli vauva-agentillekin ihan turvallisia, koska vesi oli matalaa, tyyntä ja kaiken lisäksi mukavan lämmintä. Pikkusisko nukkui päikkäreitä palmun katveessa, miedossa merituulessa. Aika leppoista.

Yhtenä päivänä käytiin myös pienessä akvaariossa La Jollassa. San Diegossahan on iso ja hieno Sea Life, mutta sen todettiin olevan ihan liikaa tälle tiimille eläintarhan ja Legolandin jälkeen. Birch Aquarium oli juuri sopivan kokoinen paikka 2,5-vuotiaalle ja hinnaltaankin erittäin kohtuullinen. Kaikkien näiden huvitusten lisäksi joka päivä uitiin hotellin uima-altaassa. Vauva-agentti polskutteli hienosti kelluikkeiden ja uimapötkön avulla.

Vielä ennen kuin suunnattiin auto kohti pohjoista, piipahdettiin San Diegon kehutussa vanhassa kaupungissa. Ihan sympaattinen joo, mutta erittäin kaupallinen ja täynnä turistikrääsää. Aamupala ja nopea kävelykierros oli siellä ihan riittävästi.

2 kommenttia:

  1. Innolla alan seuraamaan blogiasi!:) Meilläkin näyttäisi olevan edessä ensi kesänä muutto Kaliforniaan, ja nimenomaan piilaakson alueelle. Palo Altoa olemme nyt miettineet eniten, koska miehen työpaikkakin tulisi olemaan siellä. Toisaalta Redwood city ja Foster city kiinnostavat myös. Perheeseemme kuuluu myös 9kk ikäinen pikku-veijari, joten siitäkin syystä tulen takuulla kahlaamaan kaikki aikaisemmatkin kirjoituksesi läpi, mahdollisten vinkkien ja neuvojen toivossa, minkälaista on muuttaa rapakon taakse taaperon kanssa! :)

    -Jenni-

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, Jenni! Piilaaksossa on oikein leppoista pienten kanssa kun sää on ihana ja lapsiin suhtaudutaan täällä niin ihanan positiivisesti. Tosin tänään ihmeteltiin sadetta meidän taaperon kanssa tuossa kuistilla kun sellaista ihmettä ei kovin usein pääse näkemään. Meidän lapsille se on iso ihme ja jännä juttu. :)

    VastaaPoista