lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viimeiset

Amerikan eloa on jäljellä enää vajaa kolme viikkoa. Hurjaa! Pari viime viikkoa on hoidettua käytännön asioita täällä Kaliforniassa ja etänä Suomen suuntaan. Pientä ja isoa tehtävää on paljon, mutta tähän mennessä tärkeimmät on saatu pois alta. Suomesta on löytynyt uusi koti, päivähoitopaikat lapsille ja töitä iskälle. Äitihän palaa sinne mistä kolme vuotta sitten lähti. Muuttoilmoitus on tehty ja Kelaan laitettu tieto muutosta. Täällä päässä ollaan myyty tavaroita pois, valittu muuttofirma, käyty läpi tavaroita, hoidettu asioita pankin kanssa, myyty toinen auto jne jne. Lista on loputon... Ja vieläkin olisi vaikka mitä hommaa.

Onneksi on ollut aikaa nauttia myös ihanista kevätpäivistä. Puut on kukassa ja linnut visertelee ihan villeinä. Ensi viikolle on suunniteltu pientä retken poikasta mikäli asiat saadaan järjestettyä hyvälle mallille. Sitten pitäisi vielä miettiä mitä kaikkea halutaan ostaa täältä mukaan Suomeen. Tuntuu, että aika loppuu.

Tällä viikolla aloitettiin myös hyvästien jättäminen. Kovin outo tunne kun ei tiedä näkeekö näitä ihmisiä enää koskaan. Haikeutta ilmassa.

1 kommentti: