torstai 24. marraskuuta 2011

Juhlasesonki

Loppuvuosi täällä Amerikassa on yhtä juhlatilpehöörin ilotulitusta. Lokakuun lopussa juhlittiin Halloweenia. Vauva-agentti ei tänä vuonna panostanut aikaa eikä rahaa kyseiseen juhlaan, joten päätettiin käydä ainoastaan naapurin mummon luona karkkien toivossa. Namujen sijaan rakennusmieheksi pukeutunut vauva-agentti sai hauskan kirjan. Äiti innostui kaivertamaan kurpitsalyhtyjä, mutta jotenkin tuli vähän sellainen fiilis, että aika iso vaiva yhden illan takia.

Onneksi joulua aletaan tuupata joka tuutista jo hyvissä ajoin yhdessä Kiitospäivän kanssa eli joulufiilistä voi hyvin hehkuttaa parikin kuukautta. Kiitospäivää varten voi hankkia mm. kalkkuna-aiheisen astiaston ja siitä siirtyä sujuvasti joulun teemoihin. Täällä on oikeasti helppo viedä joulukoristelu ihan uudelle tasolle ja se vähän pelottaakin, kuinka silmä jo alkaa tottua kaikkiin mauttomuuksiin. Hauska nähdä millaisen joulun vauva-agentti saa täällä kaukana. Äiti on etsiskellyt jotain pohjoismaisen hillittyä jouluvalosarjaa ja ihana vinkki itsetehtävään malliin löytyi täältä. Toteutus ei näyty kovin haastavalta, lähinnä kysytään vähän viitseliäisyyttä.

Vauva-agentin ensimmäinen Kiitospäivä sujui hienosti ulkoilun ja perinteisten ruokien merkeissä. Ruoat tilattiin etukäteen ravintolasta ja ne yllätti juhlijat positiivisesti. Vauva-agentin suosikkiruoka oli kermavaahto. Sitä vaadittiin lisää monta kertaa.